macarrons de Sant Joan

macarrons de Sant Joan GASTRON Plat del receptari culinari tradicional pitiús que se serveix com a darreria freda. Elaborat amb cintes arrissades de pasta que es couen amb llet o aigua, segons el costum de la casa, a les quals s’afegeix sucre, canyella en rama i pell de llimó. Una vegada cuits i el brou espès, es deixen refredar en una font plana, disposats per capes i coberts amb el brou de la cocció. S’ensucren i, en alguns llocs, hi afegeixen un polsim de canyella. En algunes cases de la ciutat d’Eivissa acostumen a posar-hi una mica de formatge ratllat per damunt. [BGF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments