consultori mèdic

consultori mèdic MED Local on es passa visita mèdica. En els darrers anys s’han construït i equipat diversos consultoris a Eivissa.

1 consultori de Santa Eulària Consultori de salut ubicat al carrer de Marià Riquer de Santa Eulària des Riu . Ofereix consulta mèdica, atenció a urgències, vacunacions infantils i generals, control de tensió arterial, control d’embaràs, visita a domicili després del part, extraccions de sang i lliurament de xeringues per a diabètics i radiologia. Disposa de quatre metges generals, un pediatre, dos infermers i una llevadora.

2 consultori de Sant Joan Consultori de salut ubicat a l’edifici polivalent de Sant Joan de Labritja . Ofereix consulta mèdica, atenció a urgències, control i seguiment de l’embaràs, visita a domicili i extraccions de sang. Disposa d’un metge general, un infermer i una llevadora.

3 consultori de Sant Jordi Centre ubicat a la finca de can Mariano Palerm, a Sant Jordi. Ofereix consulta mèdica, atenció a urgències, vacunacions, programes d’atenció domiciliària i extraccions de mostres de sang. És atès per un metge i un infermer.

4 consultori de Sant Miquel Consultori de salut ubicat al puig de Missa de Sant Miquel de Balansat . Ofereix consulta mèdica, atenció a urgències, extraccions de sang i lliurament de xeringues per a diabètics. Disposa d’un metge general i un infermer.

5 consultori de Santa Gertrudis Ubicat a l’edifici on hi ha també el local de la tercera edat. Ofereix consulta mèdica, urgències, vacunacions, serveis d’infermeria, controls i seguiment de l’embaràs, extracció de sang, etc. [APM]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments