Verdera Joan, Josep

Verdera Joan, Josep (Formentera 1976) ESPORT Estudià a l’IES Marc Ferrer de Formentera i posteriorment cursà la diplomatura de turisme i el màster de direcció d’empreses turístiques a la Universitat de les Illes Balears.

La seua passió per l’esport, concretament pel judo, el portaren a la seua pràctica des de l’edat infantil i aconseguí diferents campionats balears. L’any 1993 aconseguí el cinturó negre de judo en els exàmens celebrats a Puertollano (Ciudad Real).

Posteriorment s’inicià en la docència i l’arbitratge; realitzà els cursos de monitor, entrenador regional i, finalment, el d’entrenador nacional, títol que va obtenir en el curs celebrat a Madrid l’any 2006.

En el camp de l’arbitratge s’inicià com a oficial d’organització esportiva i posteriorment realitzà els cursos per promocionar a àrbitre autonòmic i, després, a àrbitre nacional, títol obtengut a Santander l’any 2005. Ha estat el primer judoka de Formentera que ha assolit el grau d’entrenador i àrbitre nacional de judo.

El 2015 és director tècnic d’arbitratge de la Federació Balear de Judo i posseeix el cinturó negre cinquè dan.

Des de l’any 2006 coordina la direcció tècnica del Club Dojo Formentera i imparteix classes de judo a les diferents seccions de l’entitat. [JVV]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments