Riera Buforn, Antoni

Riera Buforn, Antoni (Eivissa 1966) TEA Actor i director de teatre.

Ha estudiat art dramàtic amb Merche Chapí des de l'any 1994 i ha realitzat diferents tallers i seminaris organitzats pel GAT (Grup Amateur de Teatre ) amb José Pedro Carrión, Marc Puig, Andrés Marí i Alfonso Llauradó; ha ampliat estudis de tècnica teatral a l'Estudio Internacional del Actor amb Juan Carlos Corazza a Madrid.

Com a actor ha pres part en muntatges del GAT, entre els quals es poden destacar Pagesos i senyors (1995) de Pepita Escandell, Sabor a miel (1996) de Shelagh Delaney, Los dos verdugos (1998) de Fernando Arrabal o El médico a palos (1999) de Molière.

L'any 2000 dirigí els muntatges El caso de las petunias pisoteadas i Auto de fe de Tenessee Williams, i el 2001, Cornudo, apaleado y contento i La fablilla del secreto bien guardado d'Alejandro Casona.

Des de 2003 és president del GAT. [MTT]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments