Ribas Guasch, Joan Josep

Ribas Guasch, Joan Josep (Sant Josep de sa Talaia 1946) SOC/POLÍT

Farmacèutic i polític. Fou delegat insular a Eivissa i Formentera del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Balears.

Començà la seua activitat política amb la campanya de les eleccions generals de 1977 a les files de la Democràcia Cristiana , des de la qual s'integrà ben aviat a la Unió de Centre Democràtic (UCD), partit del qual fou secretari general insular des del moment en què s'organitzà a Eivissa fins a quasi la seua desaparició.

A les eleccions generals de 1979 formà part de la canditatura de la UCD al Congrés de Diputats. Era un seguidor d'Adolfo Suárez convençut, encara que després no s'integrà al Centre Democràtic i Social.

Fou conseller de la primera corporació del Consell Insular d'Eivissa i Formentera per la UCD del 19 d'abril de 1979 fins al 14 de juny de 1983. També fou representant del Consell Insular en el Consell General Interinsular.

A més d'aquestos càrrecs, en aquella mateixa legislatura preautonòmica va ser conseller d'Interior del Consell General Interinsular dins del primer equip de govern, que presidí Jeroni Albertí. [JPB]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments