Col·legi Oficial de Farmacèutics de Balears

Col·legi Oficial de Farmacèutics de Balears SOC El Col·legi no té representació a les Pitiüses. Els farmacèutics d’Eivissa i Formentera estan inscrits a la seu de Palma. Els estatuts preveuen que un farmacèutic de les Pitiüses ocupi el càrrec de vicepresident segon (vocal 3r) a la junta de govern del col·legi oficial, a manera de representació de tipus territorial. Aquest representant és elegit exclusivament entre els farmacèutics d’Eivissa i Formentera, a diferència d’altres membres de la junta, que són elegits pels col·legiats de totes les Balears.

La seua funció dins la junta de govern, que és, a més de la junta general, l’únic òrgan que pot prendre acords, és informar els expedients d’obertura de farmàcies, elevar propostes sobre regulació d’horaris i serveis de guàrdies, vetlar per l’observància de les normes deontològiques, trametre davant la junta de govern les demandes dels farmacèutics d’Eivissa i Formentera i organitzar activitats i conferències.

Aquest representant pitiús és elegit cada tres anys. Fins a 1994 va ostentar el càrrec Joan Josep Guasch Ribas i a partir d’aquest any ha estat Guillem Puget Acebo .

El 1996 hi havia 57 farmacèutics col·legiats, que corresponien a 32 oficines de farmàcia, dues de les quals eren a Formentera, i altres farmacèutics de farmàcia hospitalària, analistes clínics, adjunts i substituts d’oficina de farmàcia. [APM]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments