Club de Tennis Formentera

Club de Tennis Formentera ESPORT El Club de Tennis Formentera va ser fundat provisionalment el 8 de setembre de 1977, amb 32 socis. Quan els estatuts foren aprovats per la Reial Federació Espanyola de Tennis, el 2 d’octubre de 1978, el club ja tenia més de dos-cents socis. El 1996, el club tenia uns 130 associats i disposava de dues pistes de tennisquick (ciment porós) cedides, com els vestuaris, per l’Ajuntament de Formentera.

En els seus primers anys, de 1978 a 1981, el club participà en diversos encontres amb el Tennisclub Entlisberg de Zuric, inclosa una visita a Suïssa, i amb l’Sterkrader Tenniscourt d’Alemanya.

Tradicionalment organitza quatre torneigs a l’any: el Campionat Social d’Any Nou, el Torneig Open de Pasqua, el Torneig de Sant Jaume i el Torneig de Sant Francesc.

Des de la seua creació, el club s’ha dedicat a promoure el tennis a Formentera mitjançant cursos d’iniciació per als escolars.

El Club de Tennis Formentera té la seu social a Sant Francesc. Els seus presidents han estat Francesc Ribas Marí (1977-79), Marià Mayans Castelló (1979-82), William Wright (1982-86), Antoni Tur Costa (1986-87), Arcadi Escandell (1987-93) i John Tunks (des de 1993). [JVV]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments