Carta de los Residentes Europeos de las Islas Pitiusas, La

Carta de los Residentes Europeos de las Islas Pitiusas, La  SOC Publicació trimestral de serveis dirigida a oferir informació general als residents estrangers a Eivissa i Formentera. És una iniciativa privada amb subvencions oficials procedents del Govern Balear i patrocinada pel Consell Insular i tots els ajuntaments pitiüsos.

Es tracta d’una operació pilot que pot estendre’s pel conjunt de les Balears si es considera que pot ser positiva per a la població europea resident a les illes. Se’n fan quatre edicions amb un total de 8.500 exemplars per als mesos d’estiu i al voltant de 5.000 a l’hivern, que es distribueixen gratuïtament, sobretot entre els membres de la nombrosa colònia de residents comunitaris de les Pitiüses, amb una mitjana de quinze mil lectors. L’edició alemanya és de quatre mil exemplars; l’edició anglesa, de mil vuit-cents; la francesa, de mil quatre-cents, i la castellana, de mil.

Els exemplars de cada edició s’envien per correu al domicili dels suscriptors, o bé a les Pitiüses, o bé als seus països d’origen, on tenguin la residència permanent. La revista va ser fundada per Patrick Bachellerie , el president de l’Associació de Residents Europeus a les Pitiüses, que n’és el director i propietari.

La publicació va començar el dia 1 de gener de 1993, coincidint amb l’entrada en vigor del tractat de Maastricht. [APM/XLl]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments