Cànteres, pesquera de ses

Cànteres, pesquera de ses  TOPON

1.
Pesquera situada al racó de sa Penya Vermella , a la costa coronera de Sant Antoni de Portmany , a la part de ponent de la cala d’en Sardina.

2.
Pesquera situada al tram de costa de davall es Castellar , un poc a llebeig de la pesquera des Serrans . Fa com una punteta, just al nord del racó des Castellar.

3.
Raconet que es forma a la desembocadura d’un torrentó acanalat que baixa des des Castellar i mor entre les dues puntes d’en Petroell .

4.
Pesquera situada a la part de ponent del cap Gros de l’illa de ses Balandres , a la costa de Corona .

5.
Nom que hom dóna a un petit tram de costa comprès entre la punta de davall es Horts i el racó d’Allà Davall , i a una pesquera que hi ha just davant, a la mar. És situada a la parròquia de Corona, al municipi de Sant Antoni de Portmany.

6.
Petit tram de costa de la parròquia de Corona, a Sant Antoni de Portmany, situat just davant la desembocadura del torrent de s’Escala . Rep, igualment, el nom de pesquera de ses Cànteres des torrent de s’Escala.

7.
Pesquera situada a la part de tramuntana de l’extrem NW de la punta de sa Galera , molt prop d’aquest punt, a la costa de la parròquia i del municipi de Sant Antoni de Portmany.

8.
  Petita pesquera situada a la part de migjorn de la punta de ses Círvies , a la costa SW de s’Espalmador .

9.
Pesquera situada a l’extrem de llevant de la costa de la parròquia de Corona, a devers 50 m al nord del racó de sa Parra . També rep el nom de sa Savina, perquè n’hi ha una molt prop, bé que ja seca.

10.
Pesquera de l’illa de Tagomago situada a una punta que és a la part central del tram nord de la costa d’aquesta illa, entre la punta de sa Rajola , a ponent, i la punta de sa Cabra , a llevant. [ERM]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments